Arganová řada Salerm Biokera - šampon, maska olej

23.11.2015 21:09

 

Vánoční balíček skvělé arganové řady Salerm Biokera pro suché a poškozené vlasy u mne v kadeřnictví za 800Kč místo 1343Kč!
Tuto řadu opravdu doporučuji, má výborné ohlasy i u zákaznic.

K dostání také balíček bez oleje, tedy šampon a maska za 599Kč místo prodejní ceny 907Kč.

 

Salerm Biokera arganový šampón s keratinem 300 ml

 

Biokera Natura Argan Shampoo je inovativní vlasový šampón přírodního charakteru s obsahem arganového oleje, keratinu, glycerínu a derivátu z guaru. Šampón je zejména vhodný pro suché, lámavé a poškozené vlasy. Šampón působí antioxidačně a přináší vlasům přirozenou hydrataci a krásu. Balení 300 ml.

Použití: Navhlčete vlasy teplou vodou, šampón naneste a dobře rozetřete. Poté opláchněte a proveďte druhé mytí. Tentokrát nechejte šampón pár minut působit a poté opět dostatečně opláchněte.

Salerm Biokera arganová maska s keratinem 200 ml

Salerm Biokera Natura Argan Mask představuje vlasovou masku s arganovým olejem, glycerínem a keratinem. Unikátní kombinace přírodních látek navrací vlasům světelnost, hydrataci a objem. Díky hloubkovému a okamžitému učinku navrací vlasům elasticitu a vitalitu. Maska je také vhodná pro suché, lámavé a poškozené vlasy. Balení 200 ml.

Použití: Po umytí šampónem Salerm Biokera Argan naneste masku do délek vlasů. Nenanášejte na vlasovou pokožku. Vlasy pročešte, aby se maska dobře rozetřela. Nechejte působit několik minut a opláchněte pod teplou vodou. Poté vlasy pročešte.

Salerm Biokera Arganology arganový olej na vlasy 60 ml

Salerm Biokera Arganology arganový olej obnovuje vlasovou strukturu pomocí progresivní formule založené na olejích arganu a bavlníku, vytvořenou dávnými alchymisty Al-Andalus. Tajemství přirozené krásy Salerm Cosmetics exkluzivně použil pro navrácení mimořádného lesku vlasům, hebkosti a světelnosti. Salerm Biokera arganový olej nemastí, oživuje a posiluje poškozený vlas. Balení 60 ml.

Použití: Malé množství arganového oleje Salerm Biokera Arganology naneste do dlaní a poté aplikujte na umyté vlasy. Dále pokračujte v konečné úpravě jako obvykle

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.