V nabídce mých služeb!

06.09.2011 22:56

 

Keratinová kůra na vlasy Keratin Shot od Salerm

 

 Co je to keratin?

Keratin je nejsilnější protein, který je obsažen ve vlasech, kůži nebo nehtech. Aminokyseliny, které jsou obsaženy v keratinu, přímo ovlivňují tvrdost a flexibilitu vlasů, kůže nebo nehtů. Čím více druhů aminokyselin struktura obsahuje, tím je pevnější a silnější. Například oproti vlasům obsahují nehty a kůže více druhů aminokyselin.

Vlasy, kůže, nehty jsou v podstatě mrtvé buňky, které jsou pravidelně obnovovány svým přirozeným růstem. Proto je důležité pečovat a starat se o tzv. mrtvý keratin.  V případě že jsou tyto mrtvé buňky správně udržovány, existuje předpoklad pro vytvoření silné izolační vrstvy, která chrání nový a křehký keratin. 

 Keratin ve vlasech

Keratin ShotVlasy se přirozenou cestou, bez patřičné péče, postupně stávají suchými a křehkými, což je způsobeno úbytky keratinu. Obecně platí, že čím více keratinu vlas obsahuje, tím méně je náchylnější k postupnému ztrácení keratinu, tzn. vlasy nejsou suché a lámavé. Pozitivně je keratin ovlivňován například  konzumací želatiny. Důležitá je ovšem i péče zevnějšku, která je realizována profesionálními vlasovými kosmetickými přípravky.

 

 Vlasová kosmetika

Na trhu se v současné době můžeme setkat s několika přípravky, které garantují navrácení keratinu do vlasové struktury. Důležité je ovšem upozornit, že navrácení keratinu do vlasové struktury je velmi obtížné a jedním použitím šampónu s obsahem aktivních látek aminokyselin nemůžete čekat zázraky. Jednou z možností jak vytvořit silnou izolační vrstvu chránící keratin je aplikace Keratin Shotu od společnosti Salerm Cosmetics.

 Keratin Shot

Keratin Shot je profesionální aplikace keratinové péče, která může být realizována pouze v profesionálních kadeřnictví. Po této aplikaci je žádoucí, aby zákazník dále pečoval o nově nabitý keratin a izolační vrstvu podpůrnými produkty po-keratinové péče.

Keratin Shot je vlasový lifting a ošetření proti krepatění vlasů, protože navrací ztracený keratin, o který vlas přišel jakýmkoliv způsobem. Se systémem lifting Keratin Shot se velmi poškozené vlasy regenerují, znovu získají energii, hebkost nového vlasu, lesk a sílu. Usnadňuje se vyhlazení, snižuje se čas úpravy vlasů a vlasy jsou chráněny proti vlhkosti okolního prostředí. 

V profesionálním kadeřnictví se Salerm Keratin Shot aplikuje ve třech základních fázích. V první fázi jsou vlasy umyty Keratin Shot šampónem, který z vlasů  jemně odstranění nežádoucí nečistoty. V druhé fázi je aplikován Keratin Shot narovnávač, který je hlavní složkou celé procedury. Narovnánač je po cca 10ti minutovém působení aktivován vysoušením a následném žehlení vlasů. Třetí fáze Keratin Shotu obsahuje zafixovnání aktivních látek s pomocí Keratin Shot séra. Jedná se o film, který vlasy chrání proti okolnímu prostředí. Po aplikaci této procedury je důležité dodržovat pokyny profesionální kadeřnice. Aby nedošlo k okamžité ztrátě nově získaného keratinu je zapotřebí nemýt vlasy po dobu 72 hodin od aplikace Keratin Shotu. Dále je nežádoucí jakkoliv vlasy namáhat, např. sepnutím do gumičky.

Keratin Shot Kit od Salerm CosmeticsEfekt keratinu při správné údržbě vydrží i několik týdnů. Při pravidelných aplikacích Salerm Keratin Shotu se efekt zpravidla prodlužuje. Správná údržba zahrnuje používání neagresivních kosmetických prostředků. Pro tuto situaci společnost Salerm Cosmetics vyvinula po-keratinovou péči, která obsahuje Keratin Shot šampón, vyživující masku Deep Impact a finálníKeratin Shot sérum. Tyto produkty lze zakoupit přímo v kadeřnictví, kde se Keratin Shot aplikuje, nebo v elektronickém obchodě s profesionální vlasovou kosmetikou INhair.cz. Pokud nemáte vlasy poškozené s externím úbytkem keratinu, lze tyto produkty používat jako preventivní opatření ztráty keratinu. Nákup produktů po-keratinové péče není vázán podstoupením aplikace Keratin Shotu v kadeřnickém salónu.

 

 

 Jak pracuje ošetřující Kit Keratin Shot?

Ošetřující koupel (šampón) Keratin Shot je prvním krokem pro jemné a důkladné mytí vlasů, připravuje vlas a zvyšuje účinnost ošetření.

Maska Deep Impact Plus je druhým krokem po mytí šampónem Keratin Shot. Obsahuje ceramidy totožné s přírodním vlasem, zabezpečuje strukturální celistvost kutikuly a ochranu vlasů. Poskytuje strukturální lipidy sdružené ve vlastním keratinu a formuje přírodní bariéru proti extrémním prvkům.

Keratin Shot sérum chrání vlas proti vysokým teplotám žehliček na vlasy, kulem a fénů. Přináší okamžitý lesk, eliminuje statickou elektřinu a uzavírá otevřené konečky vlasů. Pomocí multisložek: sladkých mandlí, makadamského oleje, bavlníku, ricinu, měsíčku lékařského, olivy, slunečnice a arganu se mění na produkt s velkou hydratací a schopný bojovat s volnými radikály.

 

 

CELÁ SADA 1360Kč

 

                    390Kč  500ml             270Kč  200ml            690Kč  100ml           

První krok péče Salerm Keratin Shot - šampón Keratin ShotDruhý krok péče Salerm Keratin Shot - maska Deep Impact PlusTřetí krok péče Salerm Keratin Shot - sérum Keratin Shot

 

 

!!!Akční nabídka!!!

                             DUO SET Šampon Keratin Shot + Maska Deep Impact Plus  500Kč

 

 

 Použití:    

Všechna práva vyhrazena - INhair.cz

  1. Namočit vlasy vlažnou vodou
  2. Nanést šampón na vlasovou pokožku a vlasy emulgovat jako při normálním mytí.
  3. Opláchnout a postup opakovat.
  4. Dostatečně opláchnout vlažnou vodou.
  5. Pomocí ručníku jemně odstranit přebytečnou vodu.
  6. Nanést masku Deep Impact Plus a nechat působit 3 minuty.
  7. Opláchnout.Všechna práva vyhrazena - INhair.cz
  8. Na vlhké vlasy nanést poslední třetí produkt ošetření Keratin Shot: Sérum.
  9. Neoplachovat a vysušit fénem nebo žehličkou.
  10. V případě potřeby možno sérum použít po vysušení vlasů pro konečný efekt účesu. 

Zdroj :  www.inhair.cz

Slabé a poškozené vlasy?

Jedině ostříhat?

    Nyní už nemusíte řešit problém slabých vlasů radikálním ostříháním. Přinášíme revoluční řešení v péči o poškozené vlasy.

  • Stačí 2 hodiny a Vaše vlasy budou opět hladké, zdravé a silné.
  • Keratinová kúra Salerm poskytne vlasům vše, co potřebují.

 

Keratinová kúra Salerm, jednoduchá aplikace - dokonalý výsledek

    Aplikace keratinové kúry trvá asi 2-4 hodiny dle délky vlasů. Nejdříve Vám vlasy umyjeme speciální šampónem s vysokým obsahem keratinu. Následně na lehce vysušené vlasy naneseme luxusní keratinovou kúru Salerm, kterou necháme působit několik minut.  Po vyfoukání se  keratin zafixuje žehličkou pro konečný dokonalý efekt.

 

Salerm - keratinová kúra na čistě přírodní bázi!

Zákaznice se často ptají, jestli si vlasy ve výsledku nezničí ještě více než před aplikací keratinu. To je ovšem vyloučeno!
ři aplikaci keratinové kúry nedochází k chemickému procesu, který by narušoval vazby vlasů a měnil jejich strukturu. Celý proces probíhá naprosto přirozeně, kdy keratinová kúra obalí vnější vrstvu vlasu a tím ho zpevní a zjemní. Keratin se potom postupně vymývá.

 

 Keratinová kúra uzdraví Vaše vlasy během pár minut

Co je to keratin?

Keratin je přírodní látka, která se přirozeně vyskytuje ve Vašich vlasech, ale postupem času se její zásoby ztenčují. Keratin udržuje pevnost vlasů, zkvalitňuje vlas zevnitř i zvenčí a má ochranné schopnosti.

Keratinová kúra, keratin, kadeřnictví Praha 5

 

Výhody keratinové kúry

  • keratinová kúra zlepšuje kvalitu vlasů
  • výrazně vlasy zpevňuje
  • zjemňuje povrch vlasu
  • chrání vlasy před UV zářením

 

 

 

 

Cena: krátké vlasy do 20cm        870Kč

          střední vlasy do 40cm     1070Kč

          dlouhé vlasy do 60cm      1270Kč

          délka nad 60 cm              1470Kč

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.