Regenerace za studena

23.11.2014 23:05

Uki Sonic

Studená žehlička na vlasy s převratnou technologií ultrazvuku kombinovaného s infračerveným zářením. Je vhodná pro ošetření vlasů, které je rychlé a maximálně účinné. Zajistí intenzivní využití ošetřujících produktů, které díky použité technologii snadno a bleskově proniknou dovnitř vlasu. Vnější struktura vlasu se díky výživě a hydrataci zacelí a vlas zůstává chráněný, lesklý a se zdravým vhledem.

Nový moderní způsob ošetření vlasů

    Novinka, která se setkala s nadšením kadeřníků! Studená žehlička využívá ultrazvuk a infračervené záření. Kombinace těchto dvou technologii urychluje vstřebání ošetřujícího produktu dovnitř vlasu, vyhlazení struktury vlasu a uzavření keratinových šupinek.

 Charakteristika:

  • - urychlení působení kúry
  • - výživa vlasů zevnitř
  • - obnovení a rekonstrukci poškozených vlasů
  • - omlazení a oživení barvených vlasů
  • - vytvoření zdravějších, lesklejších, jemnějších a uhlazenějších vlasů


Proč ultravuk ?
Ultrazvuková technologie  zajišťuje transformování molekul vody a ošetřujících produktů na mikromolekuly ve formě plynu. Dojde tak k usnadnění penetrace produktu i vody do vlasové struktury.
Ultrazvukové vlny jsou nastaveny na intervaly dlouhé 10 sekund.
Co je ultrazvuk ? Ultrazvuk je zvuk tak vysoký, že je pro člověka neslyšitelný. Účinkuje rozpohybováním částeček hmoty, vznikem tření, tepla a změnou tlaku.

Proč infračervené záření ?
Jedná se o paprsky, které uzavírají vnější strukturu vlasu a spolu s ultrazvukovými vlnami umožňují průnik ošetřujícího produktu hluboko dovnitř vlasu a jeho udržení uvnitř vlasu.
Co je infračervené záření ? Infračervené záření je část slunečního záření, které není lidským okem viditelné. Jeho jedinečnost spočívá ve schopnosti hloubkově prohřát živou tkáň. Podporuje regeneraci tkání, zlepšuje elasticitu a napětí pokožky, stimuluje imunitní systém a likviduje infekce. Působením infračervené záření se uzavírají keratinové šupinky vlasu. Je to dáno zacelením struktury vlasu a jeho hydratací.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.